Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Livera Franchise

Maak kennis met Livera in de nieuwe pop-up store

Tijdens de Bodyfashion Days op 25 en 26 augustus en op 3, 4, 5 en 9 september kan je kennismaken met Livera in een pop-up store. Geheel vrijblijvend krijg je alle informatie over het Livera franchisemodel tijdens een persoonlijk gesprek met salesmanager Karin Wessels.

Livera franchise

Franchisen met Livera

Livera wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar franchisenemers. Tijdens de Bodyfashion Days in het Bodyfashion Centre in Almere kunnen potentiële franchisenemers kennismaken met de fashionwinkel tijdens een vrijblijvend gesprek. Vind je het interessant om te horen hoe het Livera franchisemodel werkt en wil je op de hoogte zijn van wat er speelt in de branche? Ook dan gaan ze graag het gesprek met je aan! Want waar veel retailformules sluiten, groeit Livera dit jaar met minimaal 4 nieuwe winkels, wordt er druk gereloceerd en verbouwd door hun franchisenemers en zijn zee in staat geweest om geschikte overnamekandidaten enthousiast te maken over bestaande winkels.

Over Livera franchise

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn ze een begrip in Nederland. Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera wil graag voor vrouwen zorgen. Zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen in de winkels. Verder vinden zij het ook belangrijk dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen. Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, maar ook een gezonde levensstijl, waaronder gezonde voeding, bewegen en luisteren naar je lichaam.

Wil je alvast meer informatie inwinnen over het ondernemerschap bij Livera? Vraag hieronder vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Droom jij van jouw eigen Livera store?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!