Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Mangotree Verzekeringen sluit partnerovereenkomst met Pensioncare

Mangotree Verzekeringen vervolgt zijn ambitieuze groei in Nederland en sluit een partnerovereenkomst met Pensioncare uit Den Haag. Mangotree Verzekeringen is een keten van verzekeringsadviseurs en wil alle Nederlanders volledig ontzorgen van verzekeringen.

Mangotree Verzekeringen

Mangotree Verzekeringen is een jong bedrijf, verbonden aan Nederlandse en Canadese verzekeringsondernemingen. Mangotree biedt haar franchisenemers, als Pensioncare ondersteuning met marketing, ICT, administratiesystemen, inkoop en uitgebreide verzekeringservaring.

Pensioncare specialist in pensioenen en verzekeringen

Pensioncare, specialist op het gebied van pensioenen, heeft zich in het afgelopen jaar steeds verder ontwikkeld tot een totaal dienstverlener op gebieden van pensioenen, verzekeringen en ZZP-coaching. Om te kunnen blijven groeien en daarbij een zo optimaal mogelijke dienstverlening aan zijn klanten te kunnen blijven bieden, zal Pensioncare gebruik gaan maken van de ondersteunende diensten van Mangotree Verzekeringen.

Jetse de Vries, partner Mangotree Verzekeringen: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking, mede gebaseerd op een gezamenlijk gezonde ambitie, een snelle groei in de Nederlandse markt zal realiseren!”

Jouw eigen Mangotree Verzekeringen verzekeringskantoor?

Heb jij ervaring in verzekeringen, ‘feel’ in digitale marketing en wil jij jouw eigen verzekeringskantoor opbouwen met stabiele en gezonde financiële mogelijkheden? Vraag vrijblijvend de franchisebrochure van Mangotree Verzekeringen aan en krijg onder andere meer inzicht in de investeringen & feestructuur.

Jouw eigen vestiging van Mangotree Verzekeringen openen?

Laat hieronder jouw gegevens achter, vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan en krijg inzake in onder andere de investeringen & feestructuur. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spambox terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!