Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

New Zealand Auckland opent vestiging in Eindhoven

Op korte termijn zijn er meerdere NZA vestigingen geopend. In september opende er een NZA vestiging in Hoofddorp. Een aantal maanden later is er nieuwe NZA vestiging bijgekomen in Eindhoven.

New Zealand Auckland – herenmodezaak

De ideologie van New Zealand Auckland

New-Zealand Auckland staat voor de betoverende en adembenemende wildernis en het unieke landschap van Nieuw-Zeeland. Het avontuurlijke karakter dat Nieuw-Zeeland kenmerkt in combinatie met diepgewortelde cultureel erfgoed, maakt het een constante bron van inspiratie voor haar kleding.

Opening van nieuwe NZA vestiging

In september opende er een NZA vestiging in Hoofddorp. Een aantal maanden later opent er een nieuwe NZA vestiging, ditmaal in Eindhoven! De nieuwe vestiging is te vinden aan de Rechtestraat 25 waar voorheen een Rituals winkel te vinden was.
De nieuwe winkel had geen grand opening zoals die van Hoofddorp, maar er waren wel diverse aanbiedingen! Zo waren diverse artikelen in de sale, dit allemaal door Black Friday die er op dat moment plaatsvond. De winkel heeft een collectie voor elk seizoen en voor alle omstandigheden waar je naar zoekt. De extreme aandacht voor detail en de strenge eisen die zij aan de kwaliteit en duurzame oorsprong van de materialen stellen moet je eigenlijk zelf komen voelen en ervaren. De deuren van NZA Eindhoven staan wagenwijd voor je open.

NZA Franchise

Jouw eigen NZA vestiging starten?

Kan jij ook niet wachten met het openen van je eigen NZA vestiging na het lezen van dit artikel? Dan kan dat nu! NZA zoekt namelijk franchisenemers door heel Nederland, dus wie weet word jij eigenaar van jouw eigen NZA vestiging! Vraag heel simpel de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Je eigen NZA vestiging openen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!