Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

New Zealand Auckland treft coronamaatregelen

Nu de coronacrisis gaande is heeft ook New Zealand Auckland maatregelen getroffen om de veiligheid te garanderen om zo toch open te blijven.

New Zealand Auckland formule

Franchiseformule New Zealand Auckland (NZA) is een mannenmodelabel en is ruim 10 jaar geleden ontwikkeld. De focus van NZA ligt op de sportieve, stoere New Zealand Auckland-man die van avontuur en outdoor houdt. New Zealand Auckland is stoer, mannelijk en onderscheidend maar met verfijning. Dat is het DNA: spannend, intrigerend en op een manier die niet zo voor de hand ligt als bij de traditionele merken.

Coronamaatregelen NZA

Bij elke NZA winkel zijn er verschillende maatregelen getroffen om zo verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo maakt NZA gebruik van private shopping en aangepaste openingstijden. Met private shopping kan je als klant jezelf inschrijven voor een bepaald tijdvak om zo drukte in de winkels te voorkomen. Een afspraak voor private shopping kan via Facebook worden gemaakt zodat je één op één wordt geholpen. Via deze manier kan je toch nog shoppen bij New Zealand Auckland. Vanzelfsprekend houdt NZA zich ook aan richtlijnen van het RIVM.

Word franchisenemer bij New Zealand Auckland

Zie jij jezelf wel een eigen New Zealand Auckland vestiging openen in de toekomst? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Heb jij een passie voor kleding en ondernemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Vul hieronder jouw gegevens in en dan ontvang je een franchisebrochure van NZA.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!