Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

Nico en Angela van Dijk openen een nieuwe SPAR city.

Waalwijk, 14 juni 2018 – In het voormalige SNS kantoor aan de Noordersingel in Assen openen Nico en Angela van Dijk op 21 juni een nieuwe SPAR city.

Het aanbod van een SPAR city richt zich voor een groot deel op passanten en biedt een assortiment met vele verse en gemaksproducten. Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke SPAR city, zullen er ook in deze SPAR city speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is voorhanden.
SPAR city Assen is 7 dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden. Van maandag tot en met zaterdag kan men terecht van 7.30 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

De opening van de winkel vindt plaats vlak voor het bekende jaarlijkse motorsport event TT Assen.

Oorsprong
SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.

SPAR is op zoek naar franchisenemers in regio Nijmegen/Arnhem, Veenendaal/Ede, en Noord-Limburg! Profiteer van deze kans en klik hier voor meer informatie!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!