Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
NZA New Zealand Auckland

Nieuw bij Hallo Franchise: NZA New Zealand Auckland!

Franchiseformule New Zealand Auckland (NZA) is een mannenmodelabel en is ruim 14 jaar geleden ontwikkeld. De focus van NZA ligt op de sportieve, stoere New Zealand Auckland-man tussen de 30 en de 65 jaar die van avontuur en outdoor houdt. New Zealand Auckland is stoer, mannelijk en onderscheidend maar met verfijning. Dat is het DNA: spannend, intrigerend en op een manier die niet zo voor de hand ligt als bij de traditionele merken.

Over de New Zealand Auckland formule

De allerbelangrijkste les van de afgelopen tien jaar: breng balans in het vernieuwen en innoveren van je collectie versus het in stand houden van het DNA van NZA. Dat is een kwestie van goed beginnen en bij de les blijven, iets wat NZA goed gelukt is. Bij aanvang werd gezocht naar de juiste combinatie van elementen uit de natuur, graphics en kleurstellingen. Aan de uitkomst van dat styling traject is NZA New Zealand Auckland trouw gebleven.

NZA zoekt franchisenemers

Om dit doel te bereiken is NZA op zoek naar enthousiaste ondernemers die deze ambitie delen en hun eigen NZA New Zealand Auckland winkel(s) willen openen en deel willen uitmaken van dit franchiseconcept. De New Zealand Auckland-kleding is in meer dan 35 landen verkrijgbaar en in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland groeien ze enorm hard: er is immers niks beters te vinden in het mannensegment van tussen de 30 en 65 jaar. NZA gelooft in de kwaliteiten van lokaal ondernemerschap, daarom willen ze NZA via de ‘franchiseconstructie’ wereldwijd laten groeien.

Een eigen kleding winkel openen?

Ben jij geinteresseerd in mode en heb jij het ondernemerschap in je? Open dan jouw eigen NZA New Zealand auckland vestiging! Vraag voor meer informatie de franchisebrochure aan

Deel jij de ambitie van NZA? En wil jij franchisenemer worden van dit mannenmodelabel?

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!