Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Kenneth Smit

Nieuwe franchiseformule: Kenneth Smit

Kenneth Smit helpt bedrijven om succesvoller te worden en te blijven groeien. Bij Kenneth Smit krijg je een unieke aanpak op maat die verder gaat dan alleen theoretische lessen. Zij stoppen niet bij het behalen van een certificaat, maar coachen je naar succes.

Over Kenneth Smit

Kenneth Smit traint en coacht jouw organisatie precies daar waar winst te behalen is. Het resultaat: betere sales en meer rendement. Door medewerkers te inspireren, nieuwe vaardigheden aan te leren en zodoende te laten groeien als mens worden organisaties vanzelf sterker. Kenneth Smit helpt organisaties naar de commerciële top. De services zie zij aanbieden zijn: sales optimaliseren, business improvers, coaching en training. Dit doen zij door bij de eerste stap een diagnose te maken om te bekijken welke vaardigheden in de organisatie ontbreken. De tweede stap is om in de praktijk onder begeleiding van experts hier aan te gaan werken. Hierin mixen zij jarenlange commerciële ervaring met de beste theoretische modellen. Daarna wordt als derde stap via hun unieke tool Salesboks wekelijks de expeditie gemonitord, en bijgestuurd waar nodig om het team op koers te houden.

Kenneth Smit franchise

Kenneth Smit is een franchiseorganisatie met ruim 70 ondernemende franchisepartners met een pragmatische aanpak. Als franchisepartner kan je een eigen onderneming starten onder de vlag van Kenneth Smit. Als franchisepartner bij Kenneth Smit heb je eens sterk merk in je rug. Naast hoogwaardige trainingen en coaching, helpen zij je met jouw business plan, begroting, acquisitieaanpak én positioneren zij jou als expert in de markt. Kenneth Smit stoomt je klaar om te gaan doen waar je goed in bent; commerciële organisaties transformeren.

Doe jij mee met het succes van Kennet Smit?

Ben jij er klaar voor om je eigen onderneming te starten en zo het verschil te maken in de carrières van commerciële professionals? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om franchisepartner te worden bij Kenneth Smit?

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!