Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Nieuwe franchisenemers in Doppio Espresso Delft

Ter ere van een frisse start organiseerde Doppio Espresso Delft 11 juli 2019 een gratis cappuccinodag. Geïnteresseerden werden hartelijk verwelkomd om de heerlijke koffie en Italiaanse sferen van Doppio te komen proeven.

Over Doppio Espresso

De franchiseformule Doppio Espresso

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft twee jaar geleden in Delft haar deuren geopend. Nu ruim 2 jaar later is de espressobar overgenomen door Ed en Bianca Krijgsman en heeft hiermee een frisse start gemaakt. Vol enthousiasme staan ze sinds begin juli aan het roer van de espressobar en willen graag kennismaken met de buurtbewoners, vaste gasten en inwoners van Delft. De koffiewereld is Ed niet vreemd. Als smaakambassadeur, barista en trainer heeft hij heel wat koffiekennis in pacht.

Een welkome onderbreking van het dagelijkse leven
De espressobar is gevestigd aan de Hippolytusbuurt in hartje Delft. Bij Doppio ervaar je een moment van rust, terwijl het toeristisch- en winkelend publiek aan je voorbijtrekt in het Zuid-Hollandse kernpunt van cultuur en historie.

Door de prachtige ligging midden in het centrum biedt de espressobar een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen. Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Graag doen ze iets extra's voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Doppio is een centrale plek in de buurt. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Geïnteresseerd in het ondernemerschap bij Doppio Espresso? Vraag dan hier vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!