Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Nieuwe naam voor Bagels & Beans

Met ingang van vrijdag 4 oktober zal de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk een naamswijziging doorvoeren. De naamsverandering wordt gevierd met een gratis koffie of thee naar keuze en een feestelijke winactie voor iedereen die met (huis)dier langs komt.

Bagels & Beans wordt Beagels & Beans

Op vrijdag 4 oktober wordt de naam van de bekende horecaformule omgedoopt tot Beagles & Beans.

Huisdieren zijn altijd al welkom bij de koffie- en bagelbar, maar op 4 oktober willen we ze nog meer in het zonnetje zetten. Alleen beagles? Nee hoor: alle dieren zijn uitgenodigd en mogen hun baasje meenemen. Van hamster tot shetlandpony, van alpaca tot goudvis en van halsbandparkiet tot wandelende tak. Voor de baasjes schenken we een gratis koffie of thee naar keuze. En voor de dieren staat er uiteraard een bakje vers water klaar.

Winactie Beagels & Beans

Voor dierenvriendjes die hun baasje weten over te halen om ze bij Beagles & Beans te fotograferen, is er bovendien een bijzondere winactie. Als je baasje jou bij ons op de foto zet en die foto op Instagram deelt met #beaglesbeans, maak je kans op een geheel verzorgde lunch voor jullie allebei. Het winnende duo wordt op 7 oktober bekendgemaakt.
De gratis koffie of thee en winactie gelden voor alle Beagles & Beans in heel Nederland. De naamsverandering wordt op 5 oktober weer teruggedraaid.

Beagles & Beans (voorheen Bagels & Beans) is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.
De typische Beagles & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Over de Beagels & Beans franchise

Ben jij ook geënthousiasmeerd na het lezen van dit bericht? En wil jij onderdeel uitmaken van dit tikkeltje eigenwijze horeca concept? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan en wie weet open jij binnenkort jouw eigen B(e)agels & Beans!

Wanneer zet jij de stap om je eigen Bagels & Beans te openen?

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!