Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

New Zealand Auckland (NZA) opent vestiging in Hoofddorp

New Zealand Auckland viert de opening van een nieuwe vestiging in Hoofddorp.

New Zealand Auckland - herenmodezaak

New Zealand Auckland opent nieuwe vestiging in Hoofddorp

Een verhaal dat begon in de betoverende landschappen van Nieuw-Zeeland is uitgegroeid tot een wereldmerk, met een nog altijd groeiende keten aan New Zealand Auckland Brandstores door heel Nederland. Je vindt de NZA winkels onder meer in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Arnhem, Eindhoven, Utrecht, Maastricht, Enschede en Eindhoven en nu ook in Hoofddorp!

Opening van de nieuwe NZA vestiging

De grand opening vond plaats op 20 september en dat het hele weekend ging gepaard met een toffe openingsactie! De nieuwe NZA is gevestigd op het Polderplein, midden in het winkelcentrum van Hoofddorp. Het is een onwijs gave winkel met onder andere een mooie broekenwand.

Als je toevallig even geen tijd hebt om de NZA winkels persoonlijk te bezoeken, dan is er altijd nog de New Zealand Auckland webstore om snel en zonder gedoe precies te vinden waar je naar op zoek bent. Online en offline ligt een wereld van avontuurlijke charme en pure representatieve smaak op je te wachten, dus stap naar binnen in de nieuwe vestiging of surf langs.

NZA franchise

jouw eigen NZA vestiging beginnen?

Sta je te popelen om een eigen NZA vestiging te openen? Dat kan! NZA zoekt franchisenemers door heel Nederland, dus wie weet word jij eigenaar van jouw eigen NZA store. Vraag hieronder de franchisebrochure aan en krijg inzake in onder andere de investeringen en feestructuur.

Open ook jouw eigen NZA vestiging!

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!