Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SLA

Binnenkort nieuwe SLA vestiging in Leiden!

Binnenkort opent SLA haar deuren in Leiden! Inmiddels hebben ze 13 vestigingen in Nederland op allerlei verschillende locaties. Wil jij binnenkort ook je eigen restaurant? SLA is een biologische saladebar met voedzame, vullende, lekkere salades en andere creatieve, gezonde gerechten. Voor een eerlijke, toegankelijke prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan en ontdek de ondernemerskansen.

Hoe is SLA ontstaan?

SLA is ontstaan vanuit een onbevredigd verlangen naar groenten. In 2013 ontdekten Nina en Jop, wat gezond eten doet met je lijf, leden en gemoed. Goed eten doet goed voelen en het is ook nog eens heel lekker. En die ervaring wilden zij met de wereld delen. Dus begonnen ze SLA. Als trots familiebedrijf werken ze elke dag samen met een gemotiveerd team om het bedrijf in te zetten voor positieve verandering.

SLA als franchisegever

Als franchisenemer bij SLA word je optimaal ondersteund bij de opbouw en exploitatie van jouw SLA-vestiging. Door middel van een uitgebreide training word je voorbereid op het runnen van je eigen SLA-vestiging. Je bent bij SLA echt zelfstandig ondernemer, waarbij je tegelijkertijd geniet van de voordelen van een grotere, goedlopende organisatie.

Word jij de nieuwe franchisenemer van SLA?

SLA is er klaar voor om de volgende stap te maken: SLA bereikbaar maken voor iedereen! Daarom is SLA opzoek naar franchisenemers door het hele land. Ontdek de franchisekansen bij SLA en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Gaat je hart sneller kloppen van het verhaal van SLA?

Vul dan hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat SLA voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!