Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Nieuwe vestiging Anne&Max in Apeldoorn

Half december is het zo ver, Anne&Max opent dan een nieuwe vestiging op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat in Apeldoorn. Een nieuwe plek om te zitten met een heerlijk terras aan de voorkant. Het is een onwijs mooi pand met karakteristiek en trendy interieur.

Anne&Max blijft groeien

Anne&Max opent huiskamer in de stad in Apeldoorn

Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeling. Anne&Max is van plan om zeker nog vijf nieuwe vestigingen in 2020 te openen. De steden Amsterdam en Rotterdam staan al op de planning en Anne&Max is hiervoor nog actief op zoek naar franchisenemers. Apeldoorn is de eerste stad uit de planning waar Anne&Max haar deuren gaat openen!

Anne&Max de huiskamer in de stad

Nieuwe vestiging Anne&Max wordt geopend in Apeldoorn

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor een vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt terecht kan. Dat geldt uiteraard ook voor de lunch, high tea en borrel. Natuurlijk kan je ook voor een heerlijke kop koffie op elk moment van de dag binnen lopen. Het huiskamergevoel van Anne&Max zal in de nieuwe vestiging in Apeldoorn worden voortgezet.
Uiteraard zal er een officiële opening plaatsvinden. De eigenaren van Anne&Max zullen natuurlijk ook aanwezig zijn bij deze opening. Wat zij precies gaan doen, houden zij nog even geheim, maar dat hier gratis koffie bij komt kijken is een feit.

Anne&Max franchise

Open jouw eigen Anne&Max vestiging

Heb jij een passie voor gastvrijheid en wil je jouw eigen Anne&Max vestiging openen? Dat kan! Anne&Max zoekt franchisenemers in diverse regio’s. Interesse? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie en wie weet kom jij binnenkort bij ons op de koffie voor een kennismakingsgesprek.

Altijd al een eigen restaurant willen openen met een knus huiskamergevoel?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Anne&Max. (Let op; het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!