Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

Nieuwe vestiging 30ml opent medio november 2019

Binnenkort zal Amersfoort de nieuwste 30ml Coffee Roasters vestiging mogen huisvesten. De succesvolle koffiezaak verwacht medio november 2019 open te gaan aan de Arnhemsestraat.

30ml franchise

30ml is al sinds 2009 actief in de wereld van de daghoreca. Waar zij begonnen met één zaak in Utrecht, is de franchiseformule nu uitgegroeid tot een koffieconcept met vestigingen in allerlei grote Nederlandse steden. Naast Amsterdam, Leiden en Rotterdam, mag nu ook Amersfoort een 30ml vestiging verwelkomen.

Over 30ml franchise

30ml noemt zich niet voor niets ‘‘Coffee Roasters’’. Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elke kop!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw eigen 30ml franchise te openen? Vraag dan via het onderstaande inschrijfformulier de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ook een 30ml Coffee Roasters openen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!