Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR Franchise

Opening 100e SPAR express franchise

Waalwijk, 1 februari 2019 – In Ede aan de A12 is vanochtend om 9.00 uur de 100e SPAR express bij Esso ‘De Buunderkamp’ geopend; met de nieuwe concepten SPAR lokaal en SPAR bakery.

Eind 2017 werd samen met EG Group gestart met de uitrol van SPAR express-winkels bij Texaco en Esso tankstations en vandaag staat de teller op 100. Ook de komende periode gaat SPAR verder met het openen van nog ruim 70 SPAR express winkels bij tankstations langs snelwegen, provinciale wegen en in of bij steden en dorpen. Dit format van SPAR heeft een kleine winkeloppervlakte en richt zich op het gemak van direct gebruik en het dagelijkse boodschappen kunnen doen, altijd en overal. Vaak ook 24 uur per dag.

SPAR express Ede biedt klanten een brede oplossing voor eten en drinken. Voor de ‘directe consumptie’ is er een SPAR bakery met een uitgebreide keuze uit o.a. vers belegde broodjes, verse smoothies en yoghurt, verse koeken en broodsnacks, bake-off broodjes en brood van de ambachtelijke bakker. Aan dit assortiment zijn onlangs ook de verse pizza’s en pancakes toegevoegd.
Bijzonder is dat de consument hier ook terecht kan voor de dagelijkse boodschappen voor de komende 8 á 10 uur en dat de ‘maaltijd voor vanavond’ onder handbereik is. Zo is SPAR nu op meer dan 350 locaties je winkel voor dagelijks gemak.

SPAR lokaal is een horecaconcept in een retailomgeving; een gezellige zitgelegenheid waar klanten hun aankopen kunnen nuttigen. Het doel van SPAR lokaal is om een plaats te creëren waar klanten zich thuis voelen of waar ze een adempauze kunnen nemen. Daarnaast functioneert SPAR lokaal ook als een werkplek voor onderweg en als een persoonlijke of zakelijke ontmoetingsplek. Gedurende de gehele dag zijn er voor de bezoekers van de SPAR express “De Buunderkamp” in Ede diverse aantrekkelijke acties en traktaties. Voor álle SPAR express winkels geldt dat er de komende week een jaar lang gratis ontbijt te winnen is.

Wil jij ook franchisenemer worden van een eigen SPAR? Heb jij door deze nieuwe samenwerking trek in ondernemen? Vraag dan nu vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Als jij jezelf beschrijft zoals wij net de perfecte SPAR ondernemer hebben geschreven ?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!