Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

Opening 150 e SPAR express

SPAR heeft weer een mijlpaal bereikt; de 150 e SPAR express is geopend!

Snelle groei van SPAR franchise

Sinds de eerste opening van een SPAR express bij een tankstation van de EG Group eind 2017, heeft SPAR gemiddeld 2 vestigingen per week uitgerold. Ook de komende periode gaat SPAR verder met het openen van ca. 50 SPAR express winkels bij Texaco en Esso-tankstations langs snelwegen, provinciale wegen en in of bij steden en dorpen.

Het gemak van SPAR express

Dit format van SPAR heeft een kleine winkeloppervlakte en richt zich op het gemak van direct gebruik en het dagelijkse boodschappen kunnen doen, altijd en overal. Vaak ook 24 uur per dag.
SPAR express Eemakker, Eemnes biedt klanten een brede oplossing voor eten en drinken. Voor de ‘directe consumptie’ is er de vernieuwde Go Fresh bakery met een uitgebreide keuze uit o.a. vers belegde broodjes, verse smoothies en yoghurt, verse koeken en broodsnacks, bake-off broodjes en brood van de ambachtelijke bakker. Aan dit assortiment zijn onlangs ook de verse pizza’s, pancakes en “loaded” frites toegevoegd. Go Fresh bakery is een samenwerking tussen EG en SPAR, waarbij nog meer wordt ingespeeld op de veranderende behoefte van de consument.
Bijzonder is dat de consument hier ook terecht kan voor de dagelijkse boodschappen voor de komende 8 á 10 uur en dat de ‘maaltijd voor vanavond’ onder handbereik is.

SPAR franchise

Jouw eigen supermarkt openen

De SPAR vestigingen hebben een enorm assortiment gericht op directe consumptie. Zou jij graag een onderdeel willen worden van deze internationale winkelketen? Dan is nu het juiste moment, want SPAR is namelijk op zoek naar ambitieuze, hardwerkende ondernemers met supermarktervaring. Wil je meer informatie, vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Zie jij jezelf als de perfecte eigenaar van de volgende SPAR vestiging?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!