Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR Franchise

Opening SPAR city in Hilversum

Waalwijk, 26 maart 2019 – Op 4 april opent SPAR city een nieuwe winkel aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum.

Deze city-format van SPAR is te vinden in binnensteden door heel het land. De SPAR city-winkels bieden een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Alles voor de dagelijkse boodschap is voorhanden. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden.

Een hybride winkel, die momenteel een enorme opknapbeurt ondergaat, centraal ligt tussen de binnenstad en de buurt in een aanloopstraat richting het centrum van Hilversum. In de nabije omgeving zijn geen andere voorzieningen voor de bewoners voor de dagelijkse boodschap aanwezig.

De ondernemer: Mark van ’t Veer (52) is geen onbekende in Hilversum. Een enthousiaste ondernemer met voldoende kennis en ervaring op het gebeid van retail. "Klantvriendelijk, betrokken en gastvrij! Daar zit voor mij het verschil en dat is waarom ik voor SPAR kies”.

Oorsprong
SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.

Als jij jezelf beschrijft zoals wij net de perfecte SPAR ondernemer hebben geschreven ?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!