Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Kwalitaria

Overnamekans: Kwalitaria Leiden

Interesse in een franchisenemer worden? Kwalitaria is dan opzoek naar jou! Kwalitaria zoekt iemand die de Kwalitaria vestiging wilt gaan overnemen in Leiden.

Over Kwalitaria
Kwalitaria is een cafetaria, maar dan net even wat anders. Bij Kwalitaria staan smaak en kwaliteit altijd voorop, maar daarbij verliezen ze duurzaamheid zeker niet uit het oog. Dat proef je dan ook zeker. Zo wordt de friet gemaakt van de Hollandse Agria aardappel en ook voor de lekkere burgers gebruikt Kwalitaria Hollands vlees; dat scheelt foodmiles! Daarnaast werken ze zoveel mogelijk met plofkipvrije producten, biologisch brood en verse weidemelk, en er worden steeds meer vegetarische gerechten toegevoegd aan het assortiment. Bij het assortiment is er dan ook aan het hele gezin gedacht. Van een burgermenu, een gezonde salade, vers afgebakken broodjes en spareribs tot een compleet kindermenu. Er is dus voor ieder wat wils!

Franchisen bij Kwalitaria
Als franchisenemer bij Kwalitaria ben je een zelfstadige ondernemer en draag je met trots het merk uit naar de gasten. Vanuit de formule kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en ondersteuning. Er wordt niet alleen gekeken naar de behoeftes van vandaag, maar ook naar die van morgen. En dankzij het grote netwerk van collega-ondernemers waarin jij je bevindt, is er veel kennis en ervaring om van te profiteren.

Wil jij deel uitmaken van Kwalitaria?
Ben jij geïnteresseerd in het overnemen van de Kwalitaria vestiging in Leiden? Vraag dan vrijblijvend dre fanchisebrochure aan.

Is het hebben van een eigen Kwalitaria zaak iets voor jou?

Laat dat jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Kwalitaria. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!