Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Paasbrunch met Barista Cafe

Barista Cafe helpt je aan een onvergetelijk heerlijke paasbrunch voor thuis. Geniet thuis van een uitgebreide paasbrunch met lekkere broodjes, een croissantje en diverse zoete lekkernijen. De diverse lekkernijen zijn speciaal voor Pasen ontwikkeld. Via de website kan je gemakkelijk je paasbrunch reserveren en je paasgebak zelf uitkiezen!

Over Barista Cafe franchiseformule

Barista Cafe is de ontmoetingsplek waar je kan genieten van een heerlijke kop koffie. Zij vinden het belangrijk dat je tijd en aandacht aan elkaar besteedt en willen dan ook een verwenmoment voor hen gasten bezorgen. Dit verwenmoment kan voor iedereen op een ander moment van de dag zijn. Daarom bieden zij een uitgebreid assortiment aan quality coffee, huisgemaakt gebak, verse sandwiches, borrelhapjes en smoothies, laat je op elk moment van de dag verwennen bij Barista Cafe. Barista Cafe staat voor kwaliteit in alles wat zij doen. Zo serveren zij alleen producten van hoogstaande kwaliteit, geloven in comfortabel meubilair en staan voor service gerichte bediening.

Barista Cafe's Paasbrunch

Heb jij al plannen voor de paasdagen? Barista Cafe biedt een heerlijke paasbrunch voor thuis! Reserveer jouw paasbrunch en geniet thuis van een heerlijk paasweekend boordevol lekkers! Wees er snel bij want vol=vol. Via de website van Barista Cafe kan jij jouw paasbrunch pakket reserveren.

Jouw eigen Barista Cafe openen?

Is het hebben van een eigen koffiezaak jouw ambitie en spreekt het concept van Barista Cafe jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Spreekt het concept van Barista Cafe jou aan en zou jij meer willen weten over de franchisemogelijkheden?

Laat dan jouw gegevens hierachter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Barista Cafe. (Let op: het kan ook zo zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!