Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Plantaardige burgers op de Thrill Grill!

Hamburgerketen Thrill Grill gaat de uitdaging aan met de Amerikaanse start-up Beyond Meat. Thrill Grill wordt het enige burgerrestaurant in Nederland waar de Beyond Meat burgers te koop zullen zijn.

De Beyond Meat burger is een plantaardige burger die er uit ziet als echt vlees. De burger bevat geen soja of gluten, heeft een stevige en vlezige textuur en bevat meer proteïne dan vlees .

De managing director Hans Bruning van Thrill Grill geeft aan dat er vanuit de klanten veel vraag is naar vleesvervangende producten. Thrill Grill heeft vier jaar lang gezocht naar een vegetarisch alternatief voor hun burgers en met de Beyond Meat burger hebben ze eindelijk een oplossing gevonden om in de behoefte van de klant te voorzien.

Thrill Grill is op zoek naar franchisenemers in regio Amsterdam en Tilburg. Word jij enthousiast van dit innovatieve concept? Wil jij samen met Robert en zijn team Thrill Grill verder uitbouwen? Word franchisenemer van Thrill Grill! Interesse?

Klik hier en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!