Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

PostNL en SPAR gaan de samenwerking aan

Op maandag 26 november hebben 5 SPAR express winkels hun dienstverlening uitgebreid met een pakket- en briefautomaat van PostNL. Met de pakket- en briefautomaat kunnen consumenten 7 dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen. Zonder tussenkomst van anderen! Met deze 5 nieuwe automaten willen PostNL en SPAR extra service bieden aan hun klanten.

Met deze 5 pakket- en briefautomaten zetten we een volgende, innovatieve stap in de proef met de automaat’, vertelt Jean-Luc Otten, Business Development Manager bij PostNL. ‘Het zijn de eerste pakket- en briefautomaten pal naast tankstations. En een van de automaten staat zelfs naast een Texaco langs de snelweg. We zijn heel benieuwd naar de manier waarop consumenten deze automaten gaan gebruiken.’
Marian Gerritsma, Groep Category Manager SPAR Nederland: ‘SPAR is dé winkel voor dagelijks gemak voor al haar klanten. Door deze samenwerking met PostNL maken we het voor onze klanten nog eenvoudiger om pakketjes te versturen of te ontvangen. Op locaties die ook nog eens goed bereikbaar zijn.’
Wil jij ook franchisenemer worden van een eigen SPAR? Heb jij door deze nieuwe samenwerking trek in ondernemen? Klik dan hier om vrijblijvend de franchisebrochure aan te vragen!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!