Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Right at Home Franchise

Right at Home zoekt franchisenemers in o.a. de Randstad!

Right at Home zoekt franchisenemers in o.a. de Randstad!

De miljardennota van 2018 bevat goed nieuws voor de zorgbranche. Vanaf 2021 gaat het kabinet 3 miljard euro extra vrijmaken voor ouderenzorg! Dat is hard nodig: het aantal ouderen in Nederland stijgt snel in de komende jaren. Ouderen hebben andere behoeften dan jongeren. Ze hebben meer zorg nodig, meer hulp en aandacht om goed te kunnen functioneren in een snel veranderende samenleving.

Gelukkig zijn er organisaties zoals Right at Home die zich inzetten voor deze ouderen. Right at Home is een organisatie voor zorg- en thuisservice. De organisatie ondersteunt mensen die hulp nodig hebben om langer zelfstandig te blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Hiervoor biedt Right at Home een breed scala aan zorg- en thuisservice, afgestemd op de behoeften van elke individuele cliënt en zijn omgeving.

Tegenwoordig heeft Right at Home heeft circa 500 vestigingen en ondersteunt vanuit lokale kantoren duizenden cliënten uit verschillende landen.

Wil jij ook deel uitmaken van deze wereldwijde zorginstelling? Ben jij ondernemend en wil jij een positief verschil in de levens van de ouderen in jouw gemeenschap maken? Klik dan hier voor meer informatie!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!