Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie Franchise

eazie benoemd tot één van de meest vegan-friendly restaurantketens van Nederland!

Steeds meer Nederlandse fastfood- en restaurantketens hebben veganistische gerechten op de kaart staan, maar welke ketens lopen hierin voorop? eazie franchise! Sluit je aan bij deze succesvolle franchisegever!

Steeds meer Nederlandse fastfood- en restaurantketens hebben veganistische gerechten op de kaart staan, maar welke ketens lopen hierin voorop? ProVeg Nederland heeft dit uitgezocht en heeft eazie benoemd tot een van de meest vegan-friendly restaurantketens van Nederland! eazie is het verse en gezonder food-concept voor heerlijke wokmaaltijden, salades, smoothies en meer.

Hou je van snel, makkelijk en gezond? Ben jij een enthousiaste ondernemer met een liefde voor de Aziatische keuken? Dan past healthy fastfoodformule eazie bij jou! Overweeg jij het ondernemerschap en sta jij open franchise? Vraag dan hieronder vrijblijvend de eazie franchisebrochure aan!

Zit jij vol ondernemersambitie? Wil je gaan franchisen met het healthy fastfood concept van eazie en de Nederlandse markt veroveren?

Zet dan nu de eerste stap en vraag de franchisebrochure van eazie gratis aan door hieronder je gegevens in te vullen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!