Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Snap Fitness

SNAP FITNESS haalt € 1.853 op voor de Stichting Mind

De Nederlandse en Belgische vestigingen van fitnessketen Snap Fitness hebben zich in de maand mei ingezet voor de Stichting Mind. Daarbij is een bedrag van 1.853 euro opgebracht voor het goede doel. Afgelopen week heeft initiator Susanne Vermeeren van Snap Fitness een cheque overhandigt aan Sabina Vissers van de Stichting Mind.

Snap Fitness Benelux had de maand mei uitgeroepen tot Mental Health Maand en heeft in die maand haar leden uitgebreid geïnformeerd over alle facetten van mentale gezondheid. Door diverse acties en activiteiten is actief geld ingezameld voor het goede doel.

MIND staat voor: samen psychische gezondheid verbeteren. Ruim 40% van de bevolking krijgt ooit (zelf of in zijn omgeving) te maken met psychische klachten. MIND wil dit helpen voorkomen en mensen die er mee te maken hebben ondersteunen en zorgen voor meer openheid en begrip.

“Snap Fitness is trots om MIND te steunen en daarmee het bewustzijn voor een goede mentale gezondheid bij iedereen te vergroten”, vertelt Susanne. “Ik was verrast door de vele reacties van leden en ook van niet-leden op deze campagne. Sommige verhalen raakten me echt en deden me beseffen dat aandacht voor de mentale gezondheid heel belangrijk is. Dit wordt ondersteunt door gegevens uit een intern onderzoek. Bijna een kwart van onze leden gaat naar een fitnessclub om hun mentale gezondheid te verbeteren en ongeveer 10% hoopt het stressniveau te verlagen.”

Snap Fitness, één van ’s werelds grootste ketens in de 24/7 fitnessindustrie, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot 13 clubs in Nederland en België.

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!