Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR Franchise

SPAR benoemt nieuwe directieleden

SPAR is verheugd te kunnen melden dat als Directeur Finance & IT Bas Luten en als Commercieel Directeur Geeske Burema worden benoemd in de directie van SPAR met ingang van 1 januari 2020.

Nieuwe Finance & IT Directeur

De 55-jarige Luten was sinds 2015 CFO bij Lekkerland Nederland. Daarvoor vervulde hij de functie van Finance Director bij verschillende bedrijven waaronder CSM International en Danone.
"Bas is een zeer ervaren financiële man die zijn sporen breed verdiend heeft en hij is bekend met franchise organisaties. SPAR is blij met zijn komst als financieel directeur en verwacht dat hij met zijn brede achtergrond SPAR verder kan versterken", aldus voorzitter Raad van Commissarissen Saskia van Walsum.
Bas Luten: "Met mijn opgebouwde kennis van de snelgroeiende conveniencemarkt, denk ik dat SPAR zeer goed gepositioneerd is voor de toekomst. Ik heb er zeer veel zin in om SPAR verder gezond te laten doorgroeien en hierin digitale transformatie mede vorm te geven”.

Nieuwe Commercieel Directeur

Geeske Burema (44) heeft de afgelopen jaren gewerkt als Global Consumer & Business Intelligence Director bij Brand Loyalty, heeft een aantal jaren vanuit het buitenland zelf ondernomen en daarvoor diverse commerciële rollen binnen Ahold vervuld.
Saskia van Walsum: “Met Geeske hebben we een gedreven en innovatieve commercieel directeur binnengehaald waarmee SPAR haar missie nog verder zal kunnen uitbouwen”.
Geeske Burema: “Met mijn ervaring in retail en formule-ontwikkeling, product ontwikkeling en category management heb ik me de afgelopen jaren vastgebeten in de kracht van data. In de loyalty business heb ik geleerd hoe je emotionele en transactionele data combineert en hoe die samen een verhaal vertellen over de klant.

Nieuw directieteam

Algemeen Directeur John van der Ent: “met het nieuwe directieteam, de ERP implementatie en de mechanisatie in de logistiek, heeft SPAR het fundament gelegd om de versnelling in groei door te kunnen zetten in de komende jaren”.
Samen met Pim Dirckx (Directeur Operations), Marie-José Rutten (Directeur HR & Organisatieontwikkeling) en John van der Ent vormen Bas en Geeske vanaf 1 januari 2020 de directie van SPAR Holding BV.

Wil jij franchisenemer worden voor de nieuwe SPAR vestiging?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!