Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

SPAR city Deventer opent haar deuren

Waalwijk, 1 juli 2019 – Aan de Keizerstraat in Deventer wordt komende donderdag 4 juli een nieuwe SPAR city winkel geopend.

Deze city-format van SPAR is te vinden in binnensteden door heel het land. De SPAR city-winkels bieden een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Alles voor de dagelijkse boodschap is verkrijgbaar. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden.

De Keizerstraat is de aanlooproute vanaf het station richting het centrum van Deventer. Dit moet de entree van de stad worden en de gemeente gaat de komende periode hard aan de slag om de straat de allure te geven die het verdient.

Het eerste weekend na de opening vindt in Deventer het jaarlijks terugkerend straattheaterfestival ‘Deventer op Stelten’ plaats. Een mooi moment om de inwoners van en bezoekers aan Deventer kennis te laten maken met deze nieuwe SPAR city met mooie deals.

De ondernemer
Martijn ten Berge opent hiermee zijn derde vestiging. Naast deze nieuwe vestiging is hij ook ondernemer van SPAR city Zwolle en SPAR city Zutphen.

Oorsprong
SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.

Heb jij interesse in de franchiseformule SPAR? En zie jij jouw eigen franchisevestiging runnen?
Vraag hier vrijblijvend de franchisebrochure aan.

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!