Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

SPAR City opent haar deuren in Zwolle

Geen leegstand meer in die ruimte aan het Lübeckplein waar in het verleden de ingang van het station zat! Op deze plek opent binnenkort een SPAR City. Best handig, toch?! De nieuwe SPAR City vestiging opent woensdag 27 november haar deuren.

Ideale locatie voor SPAR City

De nieuwe SPAR bevindt zich op een ideale locatie, met het oog op reizigers en studenten van de Hogeschool Windesheim, lijkt deze SPAR een groot succes te worden. Het filiaal bij het station wordt een gemakswinkel, net als de huidige SPAR City in het centrum van Zwolle. Dat houdt in dat je er naast de dagelijkse boodschappen veel ‘makkelijk voedsel’ kunt krijgen, zoals kant-en-klare lunchsalades en avondmaaltijden, broodjes en snacks.

SPAR vestiging

De winkel is vergelijkbaar met de bestaande SPAR City aan het Gasthuisplein en die in het Maagjesbolwerk. De prijzen zullen iets hoger liggen dan in de gemiddelde Jumbo of Albert Heijn, maar scherper zijn dan de prijzen op het station. De nieuwe SPAR City wordt volgens eigenaar Mathijs Faassen niet zo groot als een gemiddelde supermarkt. De winkel wordt wel groter dan de AH to go-vestigingen op het station, die volgens hem ook echt zijn bedoeld voor de reiziger. “Bij ons kun je misschien geen weekboodschappen doen, maar als je uit je werk komt kun je wel alles kopen om thuis een maaltijd te maken", aldus Faassen.

De winkel is door de weeks van zes uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds open en zondag van tien tot tien.

Van de vele toegangsdeuren tot het pand blijven er twee in gebruik: een entree aan de Hanzelaan en één aan het Lübeckplein. Dat plein is al tijden onderwerp van discussie, omdat de gemeente Zwolle de boel graag wat levendiger ziet. Faassen: “Daar ligt een hele uitdaging, maar ik kan er met de SPAR misschien een steentje aan bijdragen. Er komen in elk geval gezellige zitjes voor de winkel”.

Eigen SPAR City openen

SPAR franchise

Wil jij net als Mathijs een SPAR City openen of een ander soort SPAR winkel? Er zijn veel mooie mogelijkheden! Benieuwd? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan en wie weet open jij binnenkort een eigen supermarkt.

Zie jij jezelf als de perfecte eigenaar van de volgende SPAR vestiging?

Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!