Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

SPAR pop-up winkel bij Best Kept Secret

Waalwijk, 20 mei 2018 – Van 8 t/m 10 juni staat SPAR met een pop-up SPAR winkel op de camping van het festivalterrein van Best Kept Secret in Hilvarenbeek/Beekse Bergen. De camping, geen onbekend terrein voor SPAR die op tal van vakantieparken al SPAR enjoy winkels heeft.

Best Kept Secret, een muziekfestival met een unieke, intieme sfeer maar met een line up van bijna 100 artiesten, bands en dj’s met uiteenlopende muziekstijlen. Voor al die bezoekers verzorgt SPAR daar iedere ochtend het ‘all day breakfast’ waar de 20.000 festivalbezoekers de dag goed mee kunnen beginnen. En ’s avonds na een lange dag feesten, is SPAR geopend voor een gekoeld biertje, wijntje en/of late night snack. Ook de belangrijkste non-food artikelen zoals condooms, shampoo en aspirientjes ontbreken niet in de winkel.

Met de pop-up SPAR winkel gaat SPAR de campingbezoekers van Best Kept Secret ontzorgen. Op zaterdag- en zondagochtend regelt SPAR zelfs een ontbijt in de tent / op het luchtbed. Voor € 7,50 ontvangen bezoekers een SPAR tasje met heerlijke producten om de festivaldag goed te beginnen, zoals een warm croissantje, sinaasappelsap, yoghurt met topping, beleg, fruit en uiteraard met een hete kop koffie of thee.

SPAR is op zoek naar franchisenemers in regio Nijmegen/Arnhem, Veenendaal/Ede en Noord-Limburg! Profiteer van deze kans en klik hier voor meer informatie!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!