Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Stoptober met GoHealth

GoHealth steunt iedereen die mee doet aan Stoptober.

GoHealth Clubs

GoHealth steunt iedereen die mee doet aan Stoptober

Stoptober is een initiatief van onder andere KWF Kankerbestrijding en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Maar wat is het doel van Stoptober? Het idee achter Stoptober is om samen met heel Nederland 28 dagen niet te roken. Voor de oplettende onder ons, inderdaad, oktober heeft 31 dagen, dus waar komen de 28 dagen vandaan? Uit intensief onderzoek is gebleken dat 28 dagen stoppen met roken net genoeg is om alle positieve effecten van het stoppen met roken te ervaren. Het is een goed initiatief dat ook nog eens werkt, want 70% van de deelnemers houdt het ook daadwerkelijk vol!

GoHealth doet mee met het Stoptober initiatief

GoHealth steunt graag iedereen die meedoet aan Stoptober. Zoals GoHealth zelf zegt: “Sporten kan namelijk de extra kilo’s op afstand houden die sommige mensen tijdens het stoppen aankomen. Als je sport, maakt je lichaam stoffen aan die vergelijkbaar zijn met nicotine. Bovendien activeert beweging dezelfde feel good-gebieden in je hersenen als nicotine. Op deze manier kan sport de lichamelijke behoefte aan een sigaret verminderen of zelfs wegnemen. Dus ken jij iemand (of jijzelf) die wilt stoppen met roken en starten met sporten? Informeer dan naar ons Body Reset Programma. Wij helpen je graag!”

GoHealth Franchise

Jouw eigen fitnessclub? Word franchisenemer bij GoHealth

Wil jij, net als GoHealth, mensen helpen om een gezonder leven te leiden door een eigen GoHealth Club te openen? Bekijk dan eens de mogelijkheden die GoHealth biedt aan ondernemers om hun eigen vestiging te openen! Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan door hieronder jouw gegevens achter te laten en wellicht word jij de eigenaar van je eigen GoHealth vestiging!

Ga jij binnenkort jouw eigen GoHealth vestiging openen?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!