Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

Stormloop van franchisenemers bij SPAR franchise

Tegenwoordig kan je in elke stad of dorp wel een SPAR winkel vinden. Waar in 2018 in Nederland 97 SPAR winkels geopend zijn, zullen er nog 63 volgen. En franchisenemers staan zogezegd in de rij om een eigen vestiging te openen. Dat komt mede door de lage entreefee.

Lage instapkosten bij SPAR franchise

“Potentiële franchisenemers staan in de rij. Ook veel jonge mensen tussen de 25 en 35 jaar melden zich”, aldus SPAR-topman John van der Ent in gesprek met RTL Z. “Dat komt mede door de relatief lage instapfee. Je moet als franchisenemer 25 duizend euro meenemen. Op goede locaties krijg je de rest vaak gefinancierd.” Volgend jaar bestaat SPAR 88 jaar. SPAR heeft wereldwijd meer dan 13.000 winkels en in 48 landen heeft SPAR een omzet van 38 miljard euro.

In Nederland heeft SPAR nooit nagedacht om grote supermarkten of middelgrote supermarkten te openen. Een SPAR winkel is tussen de 32 en 850 vierkante meter en heeft als basis nog steeds een buurtfunctie. “De winkels zijn klein, maar we hebben wel alle basisproducten en klanten kunnen er even een praatje maken”, zo zegt de topman.

SPAR heeft verschillende formules ontwikkeld, waaronder SPAR buurt, SPAR city, SPAR enjoy, SPAR univesity en SPAR express. De verschillende formats spelen in op de wensen en behoeften van de lokale klanten.

SPAR heeft de visie dat goed eten niet ingewikkeld hoeft te zijn en zeker niet duur. Bij SPAR kies je voor goede kwaliteit met een reële prijs. Gemak staat bij SPAR op de eerste plek, want het assortiment is compleet en de winkels zijn overzichtelijk ingericht, zodat klanten snel vinden wat ze zoeken.

Heb jij interesse om te ondernemen bij SPAR? Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan en krijg inzake in het proces en hoe SPAR jou ondersteund als franchisegever.

Wil jij je in de rij 'aansluiten' en ook een eigen SPAR vestiging openen?

Vraag vrijblijvend het informatiepakket aan voor meer informatie door hieronder jouw gegevens achter te laten. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spambox terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!