Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Budget Broodjes

Succesverhaal Budget Broodjes - Arjen Verburg

Sinds november 2015 is Arjen Verburg trotse franchisenemer van zijn Budget Broodjes zaak in Aalsmeer. Voordat Arjen aan de slag ging als franchisenemer, was hij werkzaam als docent Maatschappijleer op een middelbare school in Aalsmeer. Arjen ontwikkelde een interesse voor het ondernemerschap en kwam in zijn oriëntatiefase al snel uit bij de formule Budget Broodjes.

Van docent naar franchisenemer
Voordat Arjen besloot om franchisenemer te worden bij Budget Broodjes was Arjen werkzaam bij een middelbare school als docent Maatschappijleer. Arjen: “Als docent Maatschappijleer raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het ondernemerschap. Helaas is het ondernemerschap niet te combineren met het onderwijs. Ik ben mij gaan oriënteren wat precies bij mij paste en kwam al snel uit bij de franchiseformule Budget Broodjes. Ondanks dat ik geen ervaring in de horeca heb, voelde ik al snel een klik met de formule en de eigenaar en franchisegever Tom van Kimmenaede.“

Arjen: “Al snel raakte ik geïnteresseerd in Budget Broodjes, met name het assortiment sprak mij erg aan. Daarnaast was het eerste contact met de franchisegever ook zeer positief en is de formule nog redelijk jong. Ik had het geluk dat de markt van Aalsmeer erg interessant is voor Budget Broodjes. Alle puzzelstukjes vielen mooi in elkaar.”

In november 2014 startte Arjen het traject bij Budget Broodjes. Nadat hij een jaar lang in meerdere vestigingen stage had gelopen, begon in november 2015 het avontuur voor Arjen. Op maandag 23 november 2015 gingen de deuren van zijn vestiging in Aalsmeer voor het eerst open. Inmiddels is Arjen meer dan 2 jaar trotse eigenaar van zijn Budget Broodjes in Aalsmeer en is de zaak niet meer weg te denken uit de gemeente.

Een leerzaam eerste jaar
Arjen: “In mijn eerste jaar als franchisenemer heb ik veel geleerd. Ik ben erg trots op mijn Budget Broodjes vestiging. Bij het openen van een vestiging komt veel kijken. Ik heb veel samengewerkt met Tom van Kimmenaede om mijn Budget Broodjes zaak in Aalsmeer te realiseren. Tom heeft mij in veel zaken ondersteund, zoals het vinden van de juiste locatie, de indeling van de keuken en de financiering. Ik ben erg tevreden over deze samenwerking.

Ook na het opstarten van mijn Budget Broodjes vestiging regelt Tom nog veel zaken voor mij. Zo wordt er vanuit de franchisegever de marketing geregeld (landelijke aanbiedingen, Facebook campagnes, officiële Budget Broodjes website etc.) en kan ik hem altijd bellen voor advies en ondersteuning.”

Startende ondernemer van het jaar in Aalsmeer!
Arjen: “Als ik terugkijk naar mijn eerste jaar dan kan ik alleen maar trots zijn. Mijn Budget Broodjes zaak is erg gegroeid en wordt steeds succesvoller. Ik kijk met plezier terug om te zien wat voor ontwikkeling ik als franchisenemer heb doorgemaakt. Zowel de franchiseformule, als ik, zijn erg gegroeid. Ik heb dan ook wellicht de ambitie om later meerdere vestigingen te openen, maar voor nu richt ik mij voor 100% op mijn vestiging in Aalsmeer.”

De komst van Arjen en zijn Budget Broodjes zaak in Aalsmeer is zeker niet onopgemerkt gebleven in de gemeente. Arjen mocht op 17 november 2016 de prijs voor startende ondernemer van het jaar in Aalsmeer in ontvangst nemen.

Klik hier en vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!