Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Succesverhaal DA - Yvonne Schaafstra

Yvonne Schaafstra is al bijna achttien jaar lang succesvol franchisenemer bij DA. Haar geheim? Volgens de ervaren franchisenemer zit de sleutel tot succes vooral in hard werken. Yvonne is trots op haar DA Antonius vestiging, die volledig voorzien is van de Fris, Gezond en Mooi uitstraling.

Ik had nooit verwacht een eigen DA te openen
Opmerkelijk is het niet dat Yvonne voor franchise heeft gekozen. Haar moeder was namelijk ook franchisenemer bij DA. Yvonne heeft jarenlang in de zomer een bijbaan gehad in het filiaal van haar moeder. Toch had de franchisenemer nooit verwacht een eigen DA te openen.

Yvonne: “nadat ik was afgestudeerd aan de HEAO, besloot ik om DA achter mij te laten en mijn carrière te starten met een commerciële functie bij een groothandel in de meubelbranche. Na drie jaar besefte ik pas hoe leuk het werk was bij DA. Ik begon de DA te missen. Uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen met mijn baan en terug te keren naar DA, ditmaal als franchisenemer”.

Ik heb veel steun gehad van mijn operationeel winkelbegeleider
Inmiddels is Yvonne al bijna achttien jaar lang franchisenemer bij DA. Yvonne: ”door de jaren heen heb ik veel steun gehad van DA. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met DA. Zo heeft DA mij in het begin goed geholpen aan de hand van openingsacties, een marktonderzoek etc.”.

Vorig jaar is haar hele winkel verbouwd en omgetoverd naar de werelden Fris, Gezond & Mooi.
Yvonne: “tijdens deze hectische periode heb ik o.a. veel steun gehad van mijn operationeel winkelbegeleider. Met name het inrichten van de winkel was veel meer werk dan ik had verwacht”. Na de verbouwing heeft de winkel een prachtige nieuwe uitstraling gekregen.

Rooskleurige toekomst
Yvonne: “Ik geniet nog elke dag als franchisenemer van DA. Er zijn weinig banen zo gevarieerd als franchisenemer. Ik houd mij bezig met veel verschillende facetten zoals administratie, inkoop, personeelszaken enz. Daarnaast ben ik veel te vinden op de winkelvloer. Contact met de klant vind ik erg belangrijk. Uiteindelijk ben ik het gezicht van de vestiging, ik wil daarom niet alleen maar achter de schermen aanwezig zijn”.

De vestiging van Yvonne in Hapert is continu aan het doorgroeien. Yvonne: ”het gaat goed met mijn winkel, we verbeteren onze winkel elke dag. Zo ben ik samen met DA in staat om steeds beter het assortiment te optimaliseren. Iedereen bij DA doet keihard z’n best en ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet!”.

Geïnteresseerd in franchisen na het lezen van dit succesverhaal? Klik hier en vraag de franchisebrochure aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!