Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie Franchise

Succesverhaal Eazie - Shailesh Jankie

De droom van Shailesh Jankie is uitgekomen. Sinds hij 15 jaar oud was, wilde hij een eigen restaurant. Voordat Shailesh aan de slag ging als franchisenemer werkte hij bijna twee jaar lang als bedrijfsleider bij eazie. Shailesh: “eazie is de ideale formule. De uitstraling en de missie van eazie spreken mij echt aan”.

Van bedrijfsleider naar franchisenemer

Van kleins af aan wilde Shailesh al ondernemer worden. In het verleden heeft hij een koksopleiding en een ondernemersopleiding HOC (Horeca Ondernemer Cursus) genoten. Nadat hij deze opleiding succesvol heeft afgerond is hij aan de slag gegaan bij de eazie-vestiging in Delft aan de Binnenwatersloot. In deze vestiging is Shailesh bijna twee jaar lang bedrijfsleider geweest. Hij was zo verrast over het concept van eazie dat hij de vestiging heeft overgenomen. Daarnaast is de trend dat steeds meer mensen weinig tijd hebben om te koken en gezond willen eten. eazie biedt daar uitkomst voor.

eazie zag in Shailesh alle facetten die nodig zijn om een succesvolle eazie ondernemer te worden: klantgericht, ambitieus en gedreven. Inmiddels is Shailesh Jankie al meer dan een jaar trotse franchisenemer van de eazie-vestiging in Delft.

Ondersteuning vanuit eazie

Shailesh staat er als franchisenemer absoluut niet alleen voor. eazie ondersteunt franchisenemers in veel aspecten van het ondernemerschap, zoals op het gebied van inkopen en marketing.
eazie is daarnaast een bewezen concept en daarom hoefde Shailesh niet van nul af aan te beginnen.

Shailesh: “Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met eazie. Er wordt naar mij en andere franchisenemers geluisterd. Doordat eazie veel zaken voor me regelt, bespaar ik tijd en kosten. Hierdoor ben ik meer in staat om mijn eigen gang te gaan. Ik had nooit verwacht zoveel ondersteuning te krijgen”.

Rooskleurige toekomst

“Ik geniet iedere dag als franchisenemer van eazie” aldus Shailesh. “Ik hou mij bezig met verschillende werkzaamheden, zoals de administratie, personeelszaken etc. Daarnaast ben ik altijd te vinden in mijn vestiging in Delft, omdat ik klantcontact zeer belangrijk vind. Op dit moment gaat het goed en zie ik dat mijn vestiging steeds succesvoller wordt. Ik heb dan ook wellicht de ambitie om later meerdere vestigingen te openen, maar voor nu richt ik mij voor 100% op mijn vestiging in Delft”.

Geïnteresseerd in franchisen? Vraag naar de mogelijkheden! Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!