Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

"Ik ben trots op mijn eigen MEGA"

Richard Zoon had een mooie baan bij een bekende sanitair producent. Toch koos hij voor het ondernemerschap. Sinds 2011 is Richard trotse eigenaar van de MEGA in Heemskerk. Met de professionele ondersteuning vanuit de formule kon zijn droom in vervulling gaan. MEGA is een professionele retailformule op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en alle aanverwante producten.

Richard: “Voordat ik als franchisenemer bij MEGA aan de slag ging, had ik al veel ervaring opgedaan in de badkamerbranche. Ik was namelijk meer dan dertien jaar werkzaam als accountmanager bij Hansgrohe. Hansgrohe is een kranen- en douchefabrikant die is opgericht in Duitsland. Tijdens mijn periode bij Hansgrohe heb ik geleerd om duurzame relaties op te bouwen met mijn klanten. Tevens heb ik mijn commerciële kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen. Sinds het begin van mijn carrière heb ik een passie ontwikkeld om te verkopen. Dit komt nu goed van pas“.

Sterke ondersteuning!
Richard: “Een reden om voor franchise te kiezen was voor mij zeker ook de ondersteuning die wordt geboden vanuit de franchisegeversorganisatie. Indien ik tegen een probleem aanloop waarvan ik niet goed weet hoe ik het moet oplossen, kan ik altijd contact opnemen met MEGA. De mensen binnen de organisatie zijn capabel en ondersteunen mij goed op allerlei fronten.”

Richard beschikt nu al meer dan vijf jaren over een eigen MEGA. De winkel is gevestigd in Heemskerk aan de A9 en is goed bereikbaar voor consumenten uit de wijde omgeving. Met de opening van zijn eigen MEGA is zijn droom in vervulling gegaan.

Wil je succesvol zijn?
Richard spreekt uit ervaring en weet dat er juist nu mogelijkheden bestaan om succesvol te zijn in de badkamerbranche. “Als franchisenemer bij MEGA moet je hard werken, maar als je over goede commerciële capaciteiten beschikt en doorzettingsvermogen is de kans groot dat jouw MEGA een succes wordt.”, aldus Richard.

Geïnteresseerd in franchisen na het lezen van dit succesverhaal? Klik hier voor meer informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!