Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Succesvolle Anne&Max informatiebijeenkomst

Inmiddels een maand geleden wordt er nog steeds met een positieve blik teruggekeken naar de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 6 februari bij Anne&Max op het Kerkplein te Den Haag!

Het zat vol met geïnteresseerden om mogelijk te franchisen voor de koffieformule. De bezoekers werden voorzien van een heerlijke kop koffie of thee. De avond startte met franchise expert Martin van Willigen, directeur van franchiseadviesbureau Customerfactory. Na een interessante presentatie over franchisen nam Wobbe van Zoelen, het hart en brein achter Anne&Max, de presentatie over. Vol passie vertelde hij over franchisen bij Anne&Max, wie Anne&Max is en waar de populaire formule voor staat.

Franchisen bij Anne&Max vergt niet alleen een ondernemer met doorzettingsvermogen en klantgerichtheid; een respectvolle houding en coaching naar personeel staan ook hoog in het vaandel. Een respectvolle houding uit zich onder andere naar de koffieboeren in Ethiopië toe. Anne&Max checkt regelmatig of de koffieboeren goed betaald krijgen en werken onder de juiste arbeidsomstandigheden. Daarnaast is het voor Anne&Max belangrijk dat een ondernemer zijn personeel coacht om zo tot een optimaal resultaat te komen: de gasten laten genieten in de huiskamer!

Enthousiast geworden? Klik hier en vraag vrijblijvend jouw franchisebrochure!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!