Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Thrill Grill franchise in Tilburg

Thrill Grill Franchise Tilburg - “for the love of burgers”

Thrill Grill is een duurzaam restaurant- en franchiseconcept, opgericht door Robert Kranenborg. De keuze voor franchise betekent dat goede ondernemers uit Tilburg en omstreken zich kunnen aanmelden voor een gesprek over de bestaande vestiging in Tilburg. Het hart van deze franchiseformule ligt bij authenticiteit en integriteit. Mede mogelijk gemaakt door de kennis van Michelinster chef Robert Kranenborg en betaalbare ingrediënten. De franchiseformule biedt hiermee een concrete kans in de horeca in Tilburg.

De restaurantbeleving is casual: laagdrempelige populaire gerechten worden bereid met enorme precisie en vakmanschap. Volgens chef Kranenborg is kwaliteit van de ingrediënten essentieel bij het bereiden van het beste eten. De combinatie van deze twee ideeën maakt Thrill Grill een unieke formule die zich richt op de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Nog geen 4 jaar geleden begonnen topchef Robert Kranenborg en Quote-oprichter Maarten van den Biggelaar met hun droom om de ultieme hamburger te maken. Het werd een groot succes, omdat hun formule - exclusieve gerechten gemaakt met eerlijke, verse en biologische ingrediënten van topkwaliteit uit de Josper houtskooloven - ongeëvenaard was. Samen met voormalig McDonalds marketing manager Hans Bruning werd de restaurantformule verder ontwikkeld en telt Thrill Grill inmiddels 4 vestigingen.

‘Wij serveren eerlijk, lekker en goed eten gemaakt van natuurlijke en lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit’

Het hele plaatje klopte: de naam, de look & feel, de smaken. Mensen bleven komen en omarmden onze liefde voor kwaliteit. Wat begon met 1 ultieme hamburger, groeide al snel uit naar een concept met veel meer gerechten zoals een tournedos en maiskip á la Kranenborg, bejubelde frietjes maar ook veggie burgers en zelfs een prijswinnende hot dog. Daarnaast blijft Thrill Grill constant innoveren met opwindende gerechten uit Kranenborg’s nieuwe TG Foodlab. Thrill Grill heeft inmiddels ook een grote fanbase met meer dan 10.000 fans op Facebook.

‘Wij zoeken een ondernemer die samen met ons Thrill Grill in Tilburg wil uitbouwen en de inwoners van Tilburg blij wil maken met onze unieke gerechten’

Eind 2017 besloten we om Thrill Grill te gaan franchisen, met als doel om heel Nederland te veroveren met ons concept. We vinden dit het juiste moment. Nederlanders zijn namelijk steeds bewuster bezig met eten en willen meer kwaliteit op hun bord voor een eerlijke prijs. Thrill Grill geeft hier op een unieke wijze gehoor aan. Na Amsterdam, Haarlem en Tilburg volgen nog meer vestigingen. Door franchising wordt Nederland de komende twee jaar 10 vestigingen rijker.

Robert zal samen met het Thrill Grill team nauw betrokken zijn bij iedere franchise. Zo zijn er centrale workshops voor franchisenemers ten behoeve van de ontwikkeling van de menukaart in TG Foodlab (Amsterdam), bestaat er een intensief opleidingstraject middels de ‘TG Kitchenrules’, zal Robert verschillende masterclasses geven en zal er ‘Buddy Begeleiding’ zijn tijdens de opstartfase..

Wordt Thrill Grill Tilburg jouw franchise restaurant? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!