Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
eazie

TotalEnergies ‘Den Ruygenhoek West’ krijgt eazie formule

TotalEnergies-tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ aan de A4 bij Hoofddorp wordt de eerste vestiging met een eazie in een tankstation. De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt momenteel 27 locaties in Nederland, voornamelijk op high traffic-locaties, zoals treinstation en binnensteden.

Tijdens het tanken verleid worden door eazie?

De locatie langs de A4 wordt de eerste eazie vestiging langs de snelweg, eazie is nog niet ingericht maar wordt al wel aangekondigd. De eazie-locatie gaat in juli open en is een aanvulling op het overige aanbod aan eten en drinken op ‘Den Ruygenhoek West’. Liggend aan de A4 tussen Amsterdam en Schiphol is het een van de drukste tankstationlocaties van Nederland.

Over eazie

eazie heeft een breed en gevarieerd aanbod aan gezonde en verse ingrediënten, die door de klant zelf kan worden samengesteld, ook in portiegrootte. Op het menu staan verschillende wokgerechten, maar ook noodle soepen en poké bowls. Alles wordt ter plekke vers bereid. De gerechten zijn vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm. eazie helpt haar klanten volop van het leven te genieten door middel van gezonde voeding. Geen zin of tijd om te koken? eazie maakt het makkelijker en leuker om dan toch te genieten van een gezonde maaltijd. De gerechten van eazie zitten bordenvol goede voedingstoffen waarmee zij hun klanten helpen hun doelen te bereiken.

Open jij binnenkort ook jouw eigen eazie?

Heb jij interesse in franchisen bij eazie en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Open jij de volgende eazie vestiging?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van eazie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!