Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Unieke marketingacties burgerme

burgerme blijft steeds weer opnieuw ontwikkelen met diverse marketingacties!

burgerme franchise

Diverse marketingacties van burgerme

Zo heeft burgerme Leiderdorp een samenwerking gehad met studentenvereniging Augustinus in Leiden waar de hamburgers er als zoete broodjes in gingen. Daarnaast konden de klanten van burgerme kans maken op 4 gratis VIP-kaarten voor de Heineken Experience. Het enige wat je daarvoor hoefde te doen, was een Heineken product bestellen op de website. Daarbij ontving je sowieso een gratis flesopener. De Instagram volgers van burgerme konden heerlijk smikkelen van een gratis Combideal.

burgerme bezorgformule

Met deze diverse marketingacties blijft burgerme zich steeds weer op de kaart zetten. Niet voor niets is burgerme één van de snelst groeiende bezorgformules op dit moment. burgerme bezorgt op dit moment in diverse grote steden in Nederland.

Ondernemen met burgerme

Franchisenemer van burgerme worden?

Als franchisenemer bij burgerme sta je er dus niet alleen voor, zeker niet wat marketing betreft. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om franchisenemer te worden bij burgerme? Laat hieronder dan jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend het informatiepakket.

Wil jij ook een eigen burgerme vestiging openen?

Laat jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!