Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Van werknemer naar franchisenemer van drie Sandwich vestigingen

Voordat Brenda aan de slag ging als franchisenemer werkte ze al 20 jaar bij de fashionketen Sandwich in Nijmegen. Brenda: “Sandwich past bij mij. Ik ben na jaren nog iedere keer verrast over de prachtige en draagbare collecties van Sandwich. De kleding van Sandwich kan voor elke gelegenheid gedragen worden en biedt oneindig veel combinatiemogelijkheden“.

Van werknemer naar werkgever
Tijdens haar periode als werknemer bij Sandwich raakte Brenda geïnteresseerd in het ondernemerschap bij Sandwich, dat deel uitmaakt van het internationaal werkende familiebedrijf VeldhovenGroup. Ze ging in gesprek met VeldhovenGroup over een eventueel ondernemerschap. VeldhovenGroup zag in Brenda alle facetten die nodig zijn om een succesvolle Sandwich ondernemer te worden: gedreven, ambitieus en klantgericht.

Na een aantal gesprekken - én natuurlijk veel overleg thuis en met vrienden want zo’n stap neem je niet zomaar - werd Brenda op 1 januari 2012 de trotse nieuwe franchisenemer van Sandwich in Nijmegen.

Ondersteuning vanuit Sandwich
Brenda staat er als franchisenemer absoluut niet alleen voor. Ten eerste krijgt ze veel steun van haar man Frank Bouman. Frank staat zelf niet op de winkelvloer, maar regelt achter de schermen veel zaken voor zijn vrouw zodat zij zich kan focussen op haar winkel en klanten. Daarnaast krijgt het stel veel ondersteuning vanuit de Sandwich-organisatie. VeldhovenGroup ondersteunt de franchisenemers in veel aspecten van het ondernemerschap, zoals marketing en inkoop.

Brenda: “ik ben tevreden over de samenwerking met de VeldhovenGroup. Er wordt naar mij en de andere franchisenemers geluisterd. Erg te spreken ben ik ook over de marketingcommunicatie. Je kunt als keten zoveel meer doen. Hierdoor ontvangen we als franchisenemers echt meer klanten in de winkel.”

Na succesvol de vestiging in Nijmegen te hebben geleid en enige ervaring te hebben opgedaan, waren Frank en Brenda verrassend snel toe aan de volgende stap in hun carrière als ondernemer.

Brenda en Frank namen in 2014 een tweede vestiging onder hun hoede en werd franchisenemer van de vestiging in Apeldoorn. Brenda en Frank waren zo enthousiast dat ze in maart 2018 de derde vestiging geopend hebben in Veenendaal. Inmiddels leiden ze de drie vestigingen met veel succes en ziet 2019 er voor deze Sandwich-ondernemers zeer goed uit!

Ben jij de perfecte match voor deze formule?
Sandwich zoekt enthousiaste franchisenemers die affiniteit hebben met mode.

Zo heb je oog voor detail en beschik je over een resultaatgerichte instelling. Daarnaast heb je leidinggevende ervaring in de Retail.
Vraag nu vrijblijvend het informatiepakket aan!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!