Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Volop interesse in Bagels & Beans

Bagels & Beans trekt met regelmaat interesse van partijen die de horecaformule willen overnemen. Daaronder zitten vermogende particulieren en private equity, maar ook buitenlandse concepten die snel terrein willen veroveren in Nederland. Dat zegt oprichter en CEO Ronald Bakker van Bagels & Beans.

Bakker stond 22 jaar geleden aan de wieg van Bagels & Beans, dat inmiddels 74 franchisevestigingen telt. Tot nu toe heeft de topman nog niet overwogen de zaak te verkopen, maar er komt volgens hem een moment dat hij eruit stapt. “Af en toe gaan we in gesprek en als er iemand komt met een offer you can’t refuse, dan zullen we daar serieus over nadenken.”, aldus Ronald Bakker.

Bakker wil voor zijn afscheid eerst succes boeken in het buitenland. De retailer heeft één Duitse locatie en zet nu hard in internationale groei. “Ik verwacht dit jaar de eerste vestigingen te openen”, stelt hij. De focus ligt daarbij in eerste instantie op Duitsland en België.

Op de lange termijn droomt hij van een vestiging in de Verenigde Staten. Veel mensen denken volgens Bakker dat zijn formule een Amerikaans concept is. “Bagels & Beans zou er zeker passen.”

Bagels & Beans staat open voor ondernemers in heel Nederland! Specifieke steden zijn Bergen op Zoom en Nijmegen, daar zijn concrete mogelijkheden! Wil jij ook je eigen Bagels & Beans? Klik dan hier.

Bron: Retailtrends

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!