Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

Waanzinnige Black Friday Break Deals bij SPAR

25 november - 29 november 2019 is de aftrap voor kerstinkopen tijdens Black Friday. Deze uit de Verenigde Staten overgewaaide Super Sale is inmiddels ook in Nederland gigantisch groot. Sterker nog, Black Friday duurt tegenwoordig het hele weekend, inclusief Cyber Monday. En uiteraard haakt SPAR daar ook bij aan.

SPAR Break Deals

Vanaf Black Friday tot en met Cyber Monday komt SPAR met waanzinnige Break Deals waarmee consumenten even bij kunnen komen van al het geshop, waarna ze weer vol energie #verder kunnen. Zo zijn er 4 verschillende deals van € 1 met een drankje en een snack.
Daarnaast heeft SPAR landelijk Black Friday Survival kits weggegeven via social media. Dit zijn 5 verrassend makkelijk boxen, gevuld met producten om het energieniveau van de klant aan te vullen (o.a. energierepen, energiedrankjes, stressballen e.d.)

SPAR Franchise

Open je eigen supermarkt

De SPAR vestigingen hebben een enorm assortiment gericht op directe consumptie. Zou jij graag een onderdeel willen worden van deze internationale supermarktketen? Dan is nu het juiste moment, want SPAR is namelijk op zoek naar ambitieuze, hardwerkende ondernemers met supermarktervaring. Wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend het informatiepakket aan!

Wil jij ook een SPAR vestiging openen?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure! (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!