Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
SPAR

Wijziging in directiestructuur SPAR

De directiestructuur van SPAR zal met ingang van 1 oktober a.s. worden aangepast om de verdere groei van de organisatie te kunnen waarborgen. In de nieuwe structuur is er sprake van een CEO-bestuursmodel waarbij algemeen directeur John van der Ent eindverantwoordelijk is als voorzitter van het directieteam.

Opsplitsing van directeursfuncties

De huidige portefeuille van de directeur Finance & Operations, die wordt vervuld door Edith Appels – en waarvan gisteren bekend is gemaakt dat zij SPAR binnenkort zal verlaten-, wordt gesplitst in een directeur Finance & IT en een directeur Operations. Pim Dirckx, de huidige manager operations SPAR buurt zuid , zal per 1 oktober 2019 de functie van directeur Operations invullen. Voor de functie directeur Finance & IT is een vacature ontstaan die zo spoedig mogelijk zal worden ingevuld. Marie-José Rutten, nu manager HR, zal per 1 oktober 2019 de positie van directeur HR & Organisatie-ontwikkeling gaan invullen.

SPAR aan het woord

Volgens CEO John van der Ent is de winkelportefeuille van SPAR weer gezond en de exploitaties zijn op een goed niveau. Er staat een nieuwe infrastructuur en er zijn de middelen om de modernisering van nagenoeg alle winkels vorm te geven. Daarnaast groeit het aantal winkels. Volgens de CEO van SPAR is er meer aandacht nodig voor het verder professionaliseren van de bedrijfsbegeleiding en de implementatie van tools en systemen voor operationele processen in de winkel.

Over SPAR franchise

SPAR is dé plek waar je elke dag weer terecht kunt voor kleine en grote boodschappen. Van de beste versproducten tot overheerlijke kant-en-klare maaltijden. Lokale ondernemers staan voor de klant klaar en bieden de helpende hand. Benieuwd naar de kansen voor een eigen franchisevestiging van SPAR? Vraag dan via het onderstaande formulier het informatiepakket aan.

Wil jij franchisenemer worden voor de SPAR?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!