Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Zelfzorg van DA!

Zelfzorg van DA!

In 2019 worden al zowat 80% van de 300 winkels van DA en DIO omgebouwd. De drogisterijketens gaan allemaal over in DA, maar dan wel in een volledig vernieuwd jasje. Het aanbod gaat zich namelijk meer richten op gezondheid en zelfzorg, met producten zoals voeding met vitamine D-supplementen tegen broze botten, en minder op typische drogmetica-producten zoals make-up en haaraccessoires.

Eigenaar Mosadex Groep, verdeler van medicijnen en marktleider in Nederland, wil er zo één krachtige formule van maken. Op die manier wil Mosadex ook een brug tussen drogisterijen en apotheken, waarvan de groep er liefst 800 heeft in Nederland, slaan. In de Service Apotheken van de medicijnenverdeler zouden zo bijvoorbeeld shop-in-shops van DA kunnen komen, terwijl de groep ook meer gezondheidskennis bij drogisten wil binnenbrengen.

Interesse in het franchisen bij deze innoverende formule? Vraag voor meer informatie vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!