Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

247DRANK®

drank, bezorging, online bestellen

Heb je in de avond of nacht zin in een heerlijk wijntje of biertje of andere alcoholische dranken, maar heb je geen zin om de deur uit te gaan of zijn de winkels al gesloten? Of kom je tijdens jouw feestje erachter dat alle drank op is? 247DRANK biedt hiervoor de ideale oplossing!

247DRANK concept

247DRANK is een online bezorgservice voor drank, die op elke tijdstip van de dag klaarstaat om diverse soorten drank te leveren door heel Nederland. De franchiseformule heeft als doel haar klanten een ruim aanbod aan producten aan te bieden tegen een betaalbare prijs met de beste service, kwaliteit en veilige betalingsmogelijkheden.

247DRANK biedt zowel alcoholische als non-alcoholische dranken. Klanten kunnen terecht op het toegankelijke platform van 247DRANK en diverse bezorgsites voor het bestellen van onder andere bier, wijn, vodka en gin. 247DRANK beschikt over een eigen platform, waar klanten de bestelprocedure gemakkelijk kunnen doorlopen. Er wordt gewerkt aan 24-uurs levering, zodat de klanten 24/7 vanuit de stoel eenvoudig hun favoriete drank in huis kunnen halen.

247DRANK als franchiseformule

Als franchisenemer kan je ervoor kiezen zelf te bezorgen óf koeriers in te huren die voor jou het werk uit handen nemen! Ook krijg je in een regio jouw eigen gebied of meerdere gebieden waar je in te werk gaat. De bestellingen gaan via de centrale klantenservice, die eerst na belt voor een leeftijdscheck, eventuele bijverkoop en de bestelling controleert. Vervolgens komen de bestellingen door middel van mobiele devices bij jou binnen. 247DRANK heeft een speciale IT-systeem ontwikkeld die ingericht is op inkoop, voorraadbeheer en levering. Alle inkopen gaan via de franchisegever, die zorgt dat er automatisch bij jou geleverd wordt tot het minimale voorraadniveau is bereikt.
247DRANK biedt onder andere ondersteuning omtrent financieringen en marketing. Ook geven zij hulp rondom het leasen van een bestelbus. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat.

Word franchisenemer bij 247DRANK

Ben jij iemand bij wie de dag pas begint in de late uurtjes? Of stuur jij in een aantal regio’s de koeriers aan vanuit jouw eigen 247DRANK onderneming? Vraag dan geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Zou jij jouw eigen 247DRANK onderneming willen starten?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en ontvang de franchisebrochure van 247DRANK.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!