Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Privacy-Verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van Customerfactory. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Customerfactory en Hallo Franchise.

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen

Customerfactory

Customerfactory is een franchiseadviesbureau dat staat voor het op een integere manier faciliteren van een duurzame ontwikkeling van organisaties, en franchise organisaties in het bijzonder. Denk hierbij aan het geven van advies en het ontwikkelen van franchise organisaties en de werving en selectie van kandidaat franchisenemers. Hallo Franchise is een franchiseportal gecreëerd door Customerfactory ten behoeve van onder andere kandidaat franchisenemers. Deze privacy verklaring geldt voor de persoonsgegevens die verzameld worden via de website van zowel Customerfactory als Hallo Franchise. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Customerfactory verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Customerfactory, neem dan gerust contact op.

info@customerfactory.nl | 070 – 345 34 30 |Zeestraat 66a | 2518 AC | Den Haag Btw. Nr. 821328967BO1 | KVK Nr. 27355979

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Customerfactory. Deze worden hieronder toegelicht.

1. Het versturen van nieuwsbrieven
Customerfactory stuurt via e-mail nieuwsbrieven en franchisebrochures. Deze nieuwsbrieven en franchisebrochures zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Customerfactory en/of Hallo Franchise. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

2. Contact opnemen met Customerfactory
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Customerfactory en/of Hallo Franchise via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats en postcode.

3. Benaderen kandidaat franchisenemers
Customerfactory verzamelt persoonsgegevens die beschikbaar worden gesteld via diverse vacaturebanken. Deze gegevens worden in ons CRM systeem opgeslagen. Indien we jouw profiel zijn tegengekomen op de vacaturebanken, dan zullen we jou per mail en/of telefonisch benaderen. Mochten je dit ongewenst vinden dan kun je dit aangeven door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Customerfactory. We zullen de melding registreren en jou niet meer benaderen.

Op het moment dat je informatie aanvraagt op de website van Customerfactory en/of Hallo Franchise, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats en postcode, opgeslagen op de mailserver en het CRM systeem. Die mails en persoonsgegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard. Als jij informatie hebt aangevraagd via de website dan zullen wij contact met je opnemen om de informatie door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Indien je dit ongewenst vindt dan kun je dit kenbaar maken. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Customerfactory. We zullen de melding registreren en jou niet meer telefonisch benaderen.

Het CRM systeem gebruiken wij tevens om je op de hoogte te houden van franchiseformules waarin jij mogelijkerwijs geïnteresseerd bent. Jouw gegevens worden zonder jouw toestemming nooit aan derden verstrekt. Na jouw toestemming kunnen wij jouw gegevens verstrekken aan een franchisegever inzake een franchiseformule waarin jij geïnteresseerd bent. Op iedere door onze medewerkers verzonden persoonlijke mail kun je reageren met het verzoek om afgemeld te worden.

4. Google Analytics
De website van Customerfactory en Hallo Franchise verzamelt jouw gegevens om de website te optimaliseren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Ontvangers

De gegevens die Customerfactory ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

1. Repper Mail
De nieuwsbrieven worden verzonden met Repper Mail. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde beveiligde lijst binnen Repper Mail.

2. Hostnet
De e-mail van Customerfactory wordt gehost bij Hostnet. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Hostnet.

3. CRM systeem
De ontvangen persoonsgegevens worden opgeslagen in ons CRM systeem.

4. Interne opslag
De ontvangen persoonsgegevens in de vorm van CV’s, informatieformulieren en legitimatiebewijzen worden intern opgeslagen op een beveiligde lokale server. Deze documenten worden voor onbepaalde tijd bewaard.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Customerfactory, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

1. Het versturen van nieuwsbrieven
Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Repper Mail. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@customerfactory.nl.

2. Contact met Customerfactory
Op het moment dat je contact opneemt met Customerfactory, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats en postcode, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden voor onbepaalde tijd bewaard.

3. Google Analytics
De gegevens die Google Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats en postcode. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Customerfactory of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.
Customerfactory verwerkt jouw persoonsgegevens alleen voor zover dat nodig is voor de hiervoor genoemde doeleinden. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden ingezet. Slechts de medewerkers die dat nodig hebben voor de uitoefening van hun functie hebben toegang tot jouw persoonsgegevens.

Jouw rechten

1. Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Customerfactory vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Customerfactory. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

2. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Customerfactory. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Customerfactory.

3. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Customerfactory vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Customerfactory.

4. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Customerfactory niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

5. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Customerfactory jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@customerfactory.nl onder toezending van de persoonsgegevens. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

Customerfactory verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Customerfactory via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief en/of franchisebrochures te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Customerfactory de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Customerfactory met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Customerfactory behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Customerfactory dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Customerfactory te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@customerfactory.nl | 070 – 345 34 30 |Zeestraat 66a | 2518 AC | Den Haag Btw. Nr. 821328967BO1 | KVK Nr. 27355979

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!