Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bagels & Beans franchise webinar 28 januari

daghoreca, lunch, koffie, bagels, webinar

Bagels & Beans franchise heeft al meer dan twee decennia geleden haar eerste vestiging in Amsterdam geopend. Bagels & Beans gelooft sterk in persoonlijke aandacht die zich niet beperkt tot service alleen, maar zich ook vertaalt in de locatie van de vestigingen, uitstraling, sfeer en de kwaliteit van de producten op zichzelf.

Bagels & Beans webinar

Wat zijn jouw plannen voor 2020? Droom jij van een eigen Bagels & Beans? Begin het jaar goed en volg geheel vrijblijvend lekker thuis vanaf de bank het Bagels & Beans franchise webinar. Kom meer te weten over de wereld van bagels, koffie en geluk. Zo krijg je uit eerste hand een goed beeld van wat het nu inhoudt om franchisenemer te zijn en je eigen Bagels & Beans te runnen.

Weet je niet zeker of je franchisenemer wilt worden, maar ben je toch wel nieuwsgierig? Ook dan nodigen wij je graag uit voor de Bagels & Beans webinar.

Wat: Bagels & Beans webinar
Wanneer: dinsdag 28 januari
Hoe laat: 20:30 uur

Meld je hier vrijblijvend aan!

Is het hebben van jouw eigen koffieformule jouw ambitie? Kan jij je volledig aansluiten bij het gedachtegoed van Bagels & Beans?

Vul je gegevens hieronder in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!