Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Carsnap Franchise

fotografie, auto’s, sales, dienstverlening

Carsnap is een dienstverlener die professionele 360 graden foto’s van auto’s maakt. Carsnap biedt diverse pakketten aan: exterieur, interieur en detailfotografie. De foto’s van Carsnap zijn altijd haarscherp en worden in uniforme stijl gemaakt.

Historie
Carsnap is ontstaan vanuit de visie dat de consument in de toekomst alleen nog maar auto's online gaan kopen. Er komt dan geen dealer meer aan te pas. Gewoon direct online je auto uitzoeken, klik en klaar. Voorwaarde is wel dat de consument precies moet kunnen zien wat hij/zij koopt. Hiervoor zijn haarscherpe foto’s van uitstekende kwaliteit nodig.

Over Carsnap
Carsnap zorgt voor foto's waarop elk detail van de auto te zien is. Bovendien zorgt CarSnap ervoor dat elke auto vanuit de juiste hoek, op dezelfde manier en met altijd dezelfde lichtinval wordt gefotografeerd. Carsnap richt zich in haar dienstverlening op zowel bedrijven als particulieren. De klant ontvangt op dezelfde dag van de fotoshoot het beeldmateriaal. Carsnap trekt relatief een grote doelgroep aan. Het overgrote deel van de klanten van Carsnap wordt gevormd door autobedrijven.

Carsnap is op zoek naar gedreven ondernemers, met een passie voor sales, fotografie en auto's.

Zie jij het zitten om klanten van de beste foto's te voorzien? Vraag dan het informatiepakket aan!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!