Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Corné Wonen

woonwinkel, meubelzaak, showroom

Ontdek het unieke concept van Corné Wonen: Luxe meubels, betaalbare prijzen en mooie franchisekansen!

Over Corné Wonen

Bij Corné Wonen draait alles om een luxueuze beleving voor een betaalbare prijs. Met maatwerk als specialiteit kunnen diverse meubelen op maat worden gemaakt, zodat klanten hun droominterieur kunnen realiseren.

Corné Wonen is gestart vanuit de overtuiging dat meubilair voor iedereen binnen handbereik moet kunnen liggen. Corné Wonen heeft een voorliefde voor design en styling, en volgen enthousiast de laatste trends op interieurgebied. Bij Corné Wonen bevinden zich in het assortiment dan ook meubelen en accessoires die een warme, rijke en moderne look & feel met zich meedragen.

Corné Wonen als franchiseformule

Corné Wonen is een gevestigde naam met drie succesvolle vestigingen in Nederland. Door slim in te kopen, juiste locatiekeuzes en door goed om te gaan met hun showrooms kunnen zij klanten de laagste prijsgarantie bieden en is de investering voor een franchisenemer relatief laag.

Momenteel biedt Corné Wonen franchisekansen in de volgende regio’s: Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Utrecht en Zwolle. Ook staan ze open voor mogelijke uitbreiding naar andere steden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie zoeken ze? Gedreven verkooptalenten met passie voor luxe meubels!

Ondernemer worden bij Corné Wonen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kansen bij Corné Wonen. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan en ontvang de brochure van Corné Wonen.

Corné Wonen vestigingen ter overname

Benieuwd naar de kansen bij Corné Wonen? Vraag hier meer informatie aan en ontvang direct de franchisebrochure per mail!

Vul hieronder je gegevens in.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!