Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

DA Franchise

drogisterij, parfumerie

DA is dé specialist op het gebied van gezondheid en schoonheid. Bij DA gaat het dan ook niet om de laagste prijs, maar om het geven van passend advies en goede service.

De drogisterij is 75 jaar geleden opgericht vanuit de gedachte dat met krachtenbundeling en samenwerking meer bereikt wordt. Door de jaren heen is DA een sterk nationaal merk geworden dat op lokaal niveau ingevuld wordt door zelfstandige ondernemers. DA winkels zijn ingericht volgens het Fris, Gezond en Mooi concept. Hiermee geven ze een heldere invulling aan de formule en bieden ze een onderscheidend assortiment. Ze laten beleven en willen verleiden. Daarom staan de DA drogisterijen garant voor deskundig advies en oprechte service!
Hun bestaansrecht is krachtig lokaal ondernemerschap. Met meer dan 200 winkels door heel Nederland.

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. DA biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt DA centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van DA ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. DA ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Heb je een passie voor ondernemen én het drogisterijvak?

Dan is DA op zoek naar jou! Van onze ondernemers vragen wij HBO werk- en denkniveau, betrokkenheid bij de klant en de winkel, passie voor ondernemen en een set sterke communicatieve vaardigheden.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!