Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Nationale Franchise Beurs 2023

franchise, beurs, 2023

Droom je ervan om je eigen baas te zijn? En wil je profiteren van de kracht en kennis van een succesvolle formule? Dan is franchising iets voor jou! Kom naar De Nationale Franchise Beurs op 6 & 7 oktober en ontmoet meer dan 100 franchisegevers, franchisenemers, adviseurs en experts.

Bezoek De Nationale Franchisebeurs 2023!

Wanneer: vrijdag 6 & zaterdag 7 oktober 2023
Waar: Van der Valk Hotel A4 Schiphol, A4 3, 2132 MA Hoofddorp
Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur

Formules op het Franchisefactory plein

Bezoek ons op De Nationale Franchisebeurs en ga in gesprek met jouw favoriete formule. Wij nemen een aantal van onze succesvolle formules mee, waaronder eazie, ekmekci, De Pizzabakkers, FEBO en Shoeby!

eazie
eazie is een van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Stap met zekerheid in dé healthy food groeimarkt die zich de komende jaren steeds verder ontwikkeld.

Ekmekci
Bij Ekmekci worden overheerlijke, verse gerechten geserveerd op high-traffic locaties. Met het unieke ontwerp, het internationale interieur en de uitnodigende sfeer, zijn de Ekmekci restaurants een verademing in winkelstraten en op treinstations. En dat allemaal met een kwalitatief en vernieuwend concept.

De Pizzabakkers
De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco is een uniek concept in Nederland. Inmiddels telt De Pizzabakkers 33 vestigingen en groeien ze gestaag door. De ambitie is om ieder jaar 6 tot 8 nieuwe vestigingen te openen en uiteindelijk tot een totaal van 50 vestigingen in Nederland te komen.

FEBO
FEBO bestaat al meer dan 80 jaar en heeft zich keer op keer bewezen als succesvolle formule. Bij FEBO kan je genieten van overheerlijke kroketten, frites, burgers, kaassoufflé, frikadel en veel meer. Alle snacks worden volgens eigen recept iedere ochtend vers bereid en liggen diezelfde dag nog in de vestigingen. Start jij vandaag jouw FEBO avontuur als franchisenemer?

Shoeby
Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby-winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste fashion retailers met zo’n 220 winkels, Shoeby.nl, de Shoeby app en de aanwezigheid op diversen platformen in Nederland.

SLA
SLA is een trotse pionier op het gebied van healthy, plantbased fast-casual food. SLA gelooft in de magie van goed , gezond en lekker eten. De gerechten zijn snel klaar (fast casual), er is veel keuze en de gerechten worden aangeboden in verschillende vormen (eat-in, take-away of bezorging). SLA maakt hiermee de keuze voor vers en gezond eten toegankelijk voor een breed publiek!

Plattegrond De Nationale Franchise Beurs 2023
Klik hier om alle deelnemende formules te bekijken.

Wil je deelnemen aan de Franchisebeurs?

Meld je hier aan en ontvang jouw gratis entreekaart!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!