Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Lily's Bubble Tea & Coffee

horeca, bubble tea, coffee

Lily’s Bubble Tea & Coffee staat voor vriendelijkheid. Zij maken jouw drankje met liefde en serveren het met een lach.

Over Lily’s Bubble Tea & Coffee

De overheerlijke bubble teas van Lily's komen in alle soorten en maten. Ze smaken net zo goed als dat ze eruit zien. Met meer dan 30 smaken en meer dan 10 toppings kan Lily’s de perfecte bubble tea voor jou creëren. Je hebt keuze uit smaken zoals: Taro, black sesam, mango cheese, strawberry yoghurt, passion fruit en veel meer bijzondere lekkere smaken. De medewerkers maken je drankje met veel plezier en liefde en serveren je drankje altijd met een lach. De inrichting van Lily’s Bubble Tea & Coffee is modern en gezellig. Bij Lily’s kan je binnen lekker genieten van een drankje terwijl je studeert, met vrienden bent of gewoon even wil relaxen. Ook kan je bestellingen plaatsen voor to-go en meenemen naar huis.

Lily’s Bubble Tea & Coffee als franchisenemer

Als ondernemer bij Lily’s Bubble Tea & Coffee ben je gek op bubble tea en koffie. Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door Lily’s. Zo krijg je ondersteuning omtrent financieringen en het assortiment. Daarnaast word je ontzorgd en krijg je ondersteuning op het gebied van marketing, automatisering en productontwikkeling.

Jouw eigen Lily’s Bubble Tea & Coffee vestiging openen?

Spreekt het concept van Lily’s jou aan en wil jij een eigen vestiging openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure!

Zou jij jouw eigen Lily's Bubble Tea & Coffee onderneming willen starten?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en ontvang de franchisebrochure van Lily's Bubble Tea & Coffee.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!